Potrawka z wołowiną

Skład: wołowina 54% (w tym: mięso wołowe 53%, watroba wolowa 23%, serce wołowe 15%, warga wołowa 11%), ziemniaki, marchew, jabłko, olej rybi, soczewica

Skład analityczny:
Kaloryczność 1246 kCal/kg
surowe bialko 10.3% min,
tluszcz surowy 4.8% min,
wlokno surowe 0.9% max,
wilgotnosc 74% max,
*EM oszacowana według równań NRC 2006

Dodatki: (w 1 kg dodatku) Wapń 200 g, Fosfor 100 g, Magnez 10 g, Sód 8 g, Witamina A 100 000 j.m., Witamina B12 400 μg, Witamina D3 10 000 j.m., Biotyna 400 000 μg, Witamina E 1 000 mg, Niacyna 230 mg, Witamina B1 20 mg, Kwas pantotenowy 200 mg, Witamina B2 44 mg, Kwas foliowy 10 mg, Witamina B6 20 mg, Chlorek choliny 420 mg, Witamina K 20 mg, Żelazo 1 500 mg, Jod 30 mg, Miedź 150 mg, Mangan 100 mg, Cynk 2 000 mg, Selen 4mg.

Potrawka z kurczakiem

Skład: kurczak 55% (mieso z kurczaka 64%, serce 18%, watroba 18%), bataty, pietruszka, olej rybi, brokuły, jabłko

Skład analityczny:
Kaloryczność 1276 kCal/kg,
surowe bialko 8.3% min,
tluszcz surowy 7.1% min,
wlokno surowe 1% max,
wilgotnosc 76.3% max,
*EM oszacowana według równań NRC 2006

Dodatki: (w 1 kg dodatku)Wapń 200 g, Fosfor 100 g, Magnez 10 g, Sód 8 g, Witamina A 100 000 j.m., Witamina B12 400 μg, Witamina D3 10 000 j.m., Biotyna 400 000 μg, Witamina E 1 000 mg, Niacyna 230 mg, Witamina B1 20 mg, Kwas pantotenowy 200 mg, Witamina B2 44 mg, Kwas foliowy 10 mg, Witamina B6 20 mg, Chlorek choliny 420 mg, Witamina K 20 mg, Żelazo 1 500 mg, Jod 30 mg, Miedź 150 mg, Mangan 100 mg, Cynk 2 000 mg, Selen 4mg.

Potrawka z wieprzowiną

Skład: wieprzowina 50% (mieso wieprzowe 68%, serce z wieprzowe 18%, watroba wieprza 14%), ziemniaki, pomidory, olej rybi, marchew, brokuły, jabłko

Skład analityczny:
Kaloryczność 1238 kCal/kg,
surowe bialko 7.8% min,
tluszcz surowy 5.3% min,
wlokno surowe 2.1% max,
wilgotnosc 74.8% max,
*EM oszacowana według równań NRC 2006

Dodatki: (w 1 kg dodatku) Wapń 200 g, Fosfor 100 g, Magnez 10 g, Sód 8 g, Witamina A 100 000 j.m., Witamina B12 400 μg, Witamina D3 10 000 j.m., Biotyna 400 000 μg, Witamina E 1 000 mg, Niacyna 230 mg, Witamina B1 20 mg, Kwas pantotenowy 200 mg, Witamina B2 44 mg, Kwas foliowy 10 mg, Witamina B6 20 mg, Chlorek choliny 420 mg, Witamina K 20 mg, Żelazo 1 500 mg, Jod 30 mg, Miedź 150 mg, Mangan 100 mg, Cynk 2 000 mg, Selen 4mg.

Potrawka z indykiem

Skład: indyk 54% (mieso z indyka 64%, serce z indyka 20%, watroba z indyka 19%), ziemniaki, jabłko, olej rybi, burak, marchew, siemie lniane

Skład analityczny:
Kaloryczność 1452 kCal/kg,
surowe bialko 11.6% min,
tluszcz surowy 4.7% min,
wlokno surowe 0.9% max,
wilgotnosc 71.6% max,
*EM oszacowana według równań NRC 2006

Dodatki: (w 1 kg dodatku) Wapń 200 g, Fosfor 100 g, Magnez 10 g, Sód 8 g, Witamina A 100 000 j.m., Witamina B12 400 μg, Witamina D3 10 000 j.m., Biotyna 400 000 μg, Witamina E 1 000 mg, Niacyna 230 mg, Witamina B1 20 mg, Kwas pantotenowy 200 mg, Witamina B2 44 mg, Kwas foliowy 10 mg, Witamina B6 20 mg, Chlorek choliny 420 mg, Witamina K 20 mg, Żelazo 1 500 mg, Jod 30 mg, Miedź 150 mg, Mangan 100 mg, Cynk 2 000 mg, Selen 4mg.